Make up trucjes van Marilyn Monroe

22-08-2012 14:51

Marilyn Monroe, wie kent haar niet.Een legende, een sexsymbool en bovenal een mooie vrouw. Ze was vooruitstrevend! Ook zij had een paar simpele basic make up trucs, ben je benieuwd welke? Lees dan verder.

Marylin Monroe had een moedervlekje boven haar lip. Deze was zo klein da ze hem met zwart kohl-potood aanstipte. Wist je dat zo'n vlekje bij je mond één van de zeven schoonheden is? Heb je er eentje (zoals ik), wees er dan trots op!

Marilyn had altijd een zwoele oogopslag, maar dat was niet van nature zo! Ze benadrukte haar ogen met blauwe eyeliner en gebruikte wit oogpotlood om haar ogen een wakkere blik te geven. Wil jij dit ook? Trek dan met bauwe eyeliner een flinterdun streepje tot iets voorbij de uiterste hoek van je ogen en doe nepwimpers op. Breng dan nog flink wat lagen mascara aan over je nepwimpers. En voilla, je zwoele Marilyn Monroe blik is klaar!

Haar lippen waren altijd rood gestift. Ze liet ze voller lijken door haar cupidoboog met lippotlood een overdreven hartvorm te geven. Bove haar lippen gebruikte ze concealer om dit te accentueren.

 

De nageld van Mariyn waren altijd gelakt. De ene keer roze, de andere keer rood en anders een French manicure.

Marilyn was van nature een brunette maar ze verfde haar haar blond. 

Onderwerp: Make up trucjes van Marilyn Monroe

Datum: 07-09-2012

Door: Sofie

Onderwerp: .

Ie zij is echt eng!

Datum: 07-09-2012

Door: Leah

Onderwerp: ah

love her!

Nieuw bericht