Fake design bag.

15-09-2012 19:57

 

Omdat een fake designer tas wél heel cool kan zijn.

Superleuk zijn ze. Aan deze simpele canvas tassen kun je je eigen persoonlijke draai geven. Canvas is een stof waar je heel makkelijk iets op kunt drukken of schrijven. Ze zijn dus ideaal als je een leuke orignele tas wil die niemand ander heeft. De tassen kun je kopen bij een hobbywinkel en soms bij winkels als Action, Xenos, Wibra, Zeeman, H&M en Blokker. 

Ze zien er eerst misschien wat saai uit. Maar ze kunnen je look heel leuk afmaken! Je hebt alleen maar een textielstift nodig, en een canvas tas (als je wilt kun je er ook een foto of afdrukken met speciaal printpapier van de action). Met de textielstift kun je hem dan helemaal naar je eigen style versieren. Textielspray, textielpapier of textielverf is natuurlijk ook een leuk idee. Maar een textielstift is het goedkoopste (action) en makkelijkste.

Krijg je nu ook de kriebels om er eentje te maken? Kijk dan eerst naar de tassen hieronder.

Een fake tas. Normaal zou je niet zo trots zijn als je een fake Chanel tas hebt. Maar nu draait het erom dat hij fake is. Persoonlijk vind ik dat ook heel leuk! Je kunt natuurlijk ook zo’n Karl Who tas namaken, zonder fake erop te zetten. Is leuk, toch?

 

Een mooie quote (of tekst). Inspirerend, simpel en classy. Als je deze met een textielstift wilt maken raak ik je aan eerst een quote uit te printen en die onder de tas te leggen. Houd er dan een goede lichtbron boven zodat de letters doorschijnen. Dan kun je het vervolgens overtrekken. Dit geeft vaak een veel mooier resultaat dan dat je het zelf schrijft. Textielpapier is natuurlijk ook een goede oplossing.

Tip: neem een quite van een dichter of een zin uit je favo song!

Een leuk plaatje. Een mustache, een vintage plaatje of een uil… google een leuk plaatje op en druk die af op textielpapier. Voor de handige girls onder ons kun je dit natuurlijk ook overtrekken. Zoals bij een quote tas.

Of gewoon deze! Simpel maar toch leuk!

Wees creatief! Verzin iets leuks! maak bijvoorbeeld een messy tas met allemaal verfspatten, ga helemaal los met spuitbussen of druk er een  leuke vakantie-foto (of met je bff, van je hond, of jij met je vriendje enz.). Ook leuk als cadeautje! Je kunt er zoveel mee doen!

Onderwerp: Fake design bag.

Geen commentaar gevonden.

Nieuw bericht